centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

Welkom op de website van De drie ringen ! 

Het is herfst geworden en we hebben ons seizoen schitterend geopend met een heel goed bezochte Openingsmiddag met een prachtige voorstelling van Kees Posthumus. 

We vinden dat we voor het activiteitenseizoen 2017/2018 weer een heel mooi programma hebben samengesteld en rekenen er eigenlijk op dat u dat ook vindt! Via de links hierboven vindt een compleet overzicht. 
Zaterdag 30 september is weer de traditionele VRIENDENMIDDAG. Deze excursie is intussen volgeboekt maar u kunt nog wel vriend worden natuurlijk. 

En dan beginnen we in oktober met iets nieuws:

'SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN .... omdat leven meer is'

We gaan samen met Buurt Initiatief op de Bossen (BIB) uit Eygelshoven, in de najaars- en winterperiode maandelijks een film vertonen, voorafgegaan door een gezamenlijk lunch. Meer informatie vindt u HIER

O6 oktober gaan we verder met vrijdagmiddagwandelingen, opnieuw voorbereid door Jo Wierts, en genieten we van PEREN OP HET PLATEAU Op woensdagavond 11 oktober komt Huub Schumacher, de charismatische auteur van "GOD WAT BEN JE VERANDERD' voor en met ons spreken over GELOVEN ANNO NU. Dat wilt u niet missen! Vervolgens verruimen we dinsdagavond 17 oktober onder leiding van Nelleke de Kruik onze blik en kijken we naar de vele VORMEN VAN KERK-ZIJN, die we vandaag tegen kunnen komen. Woensdagavond 25 oktober komt René van de Rijst met ons FILOSOFEREN OVER GOD en over beelden en voorstellingen die wij van God hebben. In het weekend van 6 - 9 oktober hebben we week een ZENMEDITATIEWEEKEND geprogrammeerd dat intussen is volgeboekt. U kunt nog wel deelnemen in maart, alle reden dus om u snel aan te melden!

Uw familie, vrienden en buren zijn eveneens van harte welkom dus breng ze mee! En voor wie De drie ringen nog nieuw is: we kijken er naar uit binnenkort kennis met u te maken op een van onze bijeenkomsten. We verheugen ons op uw komst!  

DE KOMENDE MAANDEN OP EEN RIJTJE:

Zaterdagmiddag 30 september

VRIENDENMIDDAG

Donderdagmiddag 5 oktober

MANCHESTER BY THE SEA (lunch en film)

Vrijdagmiddag 6 oktober

'PEREN OP HET PLATEAU' wandeling

Woensdagavond 11 oktober

'GELOVEN ANNO NU' lezing

Dinsdagavond 17 oktober

VORMEN VAN KERK-ZIJN

Woensdagavond 25 oktober

FILOSOFEREN OVER GOD

Om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens kijken bij de TERUGBLIKKEN

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 10 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit dat bij al onze activiteiten ruim voorhanden is en dat we aan belangstellenden per post kunnen verzenden. In verband met milieuoverwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht u onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje voortaan willen ontvangen, dan kunt u dat aan ons laten weten door onderstaan formulier in te vullen en te verzenden. Wij zorgen voor de rest.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.