centrum voor spiritualiteit en zingeving ... omdat leven meer is ...

Welkom op de website van De drie ringen ! 

De wintertijd is ingegaan, de dagen worden steeds korter en Sinterklaas al weer in het land. Onze activiteiten worden heel goed bezocht en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. U vindt blijkbaar net als wij dat we voor 2017/2018 een heel mooi programma hebben samengesteld! Via de links hierboven vindt u een compleet overzicht. 

Woensdagmiddag 29 november maken we een reis in de tijd wanneer Detlef Rohling ons meeneemt naar 1517 en ons de mondiale verhoudingen van die tijd schetst in zijn lezing LUTHER IN ZIJN TIJD. Donderdagmiddag 7 december lunchen we weer samen en kijken we naar de film: DEUX JOURS UNE NUIT en dinsdagavond 12 december staat Willem Boon stil bij Luther als middeleeuwse mens in zijn lezing: LUTHER, MIJNWERKERS-ZOON, MAN EN MONNIKVrijdag 15 december organiseren we een lekkere  KERSTLUNCH in het Gemeenschapshuis van Wijnandsrade met een sfeervol gedekte tafel. Rob Pauls geeft het eeuwenoude kerstverhaal voor ons betekenis  en we nemen de tijd voor elkaar. Na het eten zingt Paul van Loo voor ons liedjes uit zijn kerstrepertoire. We sluiten 2017 af met een KERSTSTALLENWANDELING in en om Schimmert op vrijdagmiddag 29 december. In het nieuwe jaar starten we met een lezing over HINDOEÏSME, door Gard Verstegen, op dinsdagavond 9 januari.

Uw familie, vrienden en buren zijn eveneens van harte welkom dus breng ze mee! En voor wie De drie ringen nog nieuw is: we kijken er naar uit binnenkort kennis met u te maken op een van onze bijeenkomsten. We verheugen ons op uw komst!  

DE KOMENDE WEKEN OP EEN RIJTJE:

Woensdagmiddag 29 november

LUTHER IN ZIJN TIJD, EEN REIS NAAR 1517

Donderdagmiddag 7 december

SAMEN ETEN & SAMEN KIJKEN: DEUX JOURS UNE NUIT

Dinsdagavond 12 december

LUTHER, MIJNWERKERSZOON, MAN EN MONNIK

Vrijdagmiddag 15 december

KERSTLUNCH

Vrijdagmiddag 29 december

KERSTSTALLENWANDELING

Dinsdagavond 9 januari

HINDOEÏSME

Om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens een kijkje nemen bij de TERUGBLIKKEN

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 10 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit dat bij al onze activiteiten ruim voorhanden is en dat we aan belangstellenden per post kunnen verzenden. In verband met milieuoverwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht u onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje voortaan willen ontvangen, dan kunt u dat aan ons laten weten door onderstaan formulier in te vullen en te verzenden. Wij zorgen voor de rest.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.