Welkom op de website van De drie ringen 

Het is volop zomer en veel mensen trekken erop uit. De drie ringen wandelt van het oude naar het nieuwe seizoen met nog twee vrijdagmiddagwandelingen op 11 augustus en 1 september. Voor het activiteitenseizoen 2017/2018 hebben we weer een prachtig programma voor u samengesteld. Een overzicht hiervan vindt u ook via de kolom linksboven.

Dit jaar is het 500 jaar geleden dat Luther het initiatief nam de kerk te hervormen. Komende periode gaan we hier dan ook op heel veel manieren mee aan de slag. We zijn blij dat we daarvoor geld hebben gekregen van de PIN namens de KNR

Op zaterdagmiddag 16 september gaan we ons nieuwe seizoen FEESTELIJK OPENEN met een prachtige voorstelling van de verhalenverteller en theoloog KEES POSTHUMUS, die een vertelling voor ons heeft over 500 jaar reformatie. Alle reden dus om u snel aan te melden! 
Op zaterdagmiddag 30 september is weer de traditionele VRIENDENMIDDAG, u kunt nog tijdig vriend worden om deze bijzondere excursie te kunnen bijwonen! 

Uw familie, vrienden en buren zijn eveneens van harte welkom dus breng ze mee! En voor wie De drie ringen nog nieuw is: we kijken er naar uit binnenkort kennis met u te maken op een van onze bijeenkomsten. We verheugen ons op uw komst!  

Om een indruk te krijgen van onze activiteiten kunt u ook eens kijken bij de TERUGBLIKKEN

DE KOMENDE ZOMER OP EEN RIJTJE:

Vrijdagmiddag 11 augustus

WANDELING SCHIN OP GEUL

Vrijdagmiddag 1 september

WANDELING MEINWEG

Zaterdagmiddag 16 september

FEESTELIJKE SEIZOENSOPENING

Zaterdagmiddag 30 september

VRIENDENMIDDAG

Op deze website is steeds de meest actuele Informatie te vinden. Bovendien geven we 10 maal per jaar een Nieuwsbrief uit. 

Bij de start van een nieuw seizoen geven we ook een papieren Programmaboekje uit dat bij al onze activiteiten ruim voorhanden is en dat we aan belangstellenden per post kunnen verzenden. In verband met milieuoverwegingen en portokosten proberen we zo veel mogelijk mensen 'digitaal te bedienen' maar als u het op prijs stelt zullen we u met genoegen ons Programmaboekje toesturen.

Mocht u onze Nieuwsbrief of ons Programmaboekje voortaan willen ontvangen, dan kunt u dat aan ons laten weten door onderstaan formulier in te vullen en te verzenden. Wij zorgen voor de rest.

Vergeet niet op VERZENDEN te klikken. Pas als het ingevulde formulier verdwijnt hebben wij het ontvangen.